Sportsskole 2018

Boost sommerferien på Sportsskole

Giv dit barn en fantastisk oplevelse i sommerferien på en af Parasport Danmarks ni Sportsskoler for børn og unge med særlige behov – fire sjove dage med sport og fællesskab.

Med seks Sportsskoler i Jylland, én på Fyn og to på Sjælland er der rig mulighed for, at børn i hele landet kan få en sommerferieoplevelse ud over det sædvanlige. Sportsskolerne er et idrætstilbud i dagtimerne over fire dage, hvor deltagerne vælger én idrætsgren og derudover har fælles aktiviteter på tværs af idrætterne.

Læs alt om Sportsskolerne her.

Hvem kan deltage?

Piger og drenge i skolealderen (ca. 6-17 år) med funktionsnedsættelser – eksempelvis børn og unge med:

– generelle indlæringsvanskeligheder eller udviklingshæmning, hjerneskade eller diagnoser inden for ADHD- og autismeområdet.

– fysisk funktionsnedsættelse som CP, rygmarvsbrok, muskelsvind eller andre bevægelseshandicap.

– synshandicap.

Hvor og hvornår?

Sportsskolerne afvikles fra uge 27-32. Find din Sportsskole ved at klikke her.

Tilmelding foregår online under beskrivelsen af den enkelte skole. Bemærk at tilmeldingsfristen varierer fra skole til skole.

Giv endelig budskabet videre, hvis du kender flere, som skal med i år!

Har du yderligere spørgsmål?

Så kontakt sportsskolelederen for den enkelte Sportsskole – du finder kontaktinformation på den enkelte skoles egen side.

For mere generel information om Sportsskolerne kan du kontakte idrætskonsulent Mette Skovgaard på telefon 29 44 25 55 eller e-mail msk@parasport.dk.